Wpisz swoją nazwę oraz kliknij utwórz bazę.
Jesteś niezalogowany poprosimy Cię o podanie adresu email.
| Nip | Nazwa | Adres | PKD | Telefon | |
|---|---|---|---|---|---|
| 532XXXXXXX | CHOCOMOCO Sp. z o.o. | 05-46* WIĄZOWNA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 514XXXXXX | tomXXXXXXXXXXXX@choXXXXXXXXX |
| 529XXXXXXX | ZPC MILANÓWEK Sp. z o.o. | 05-82* GRODZISK MAZOWIECKI | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 509XXXXXX | milXXXXXX@zpcXXXXXXXXXXXX |
| 525XXXXXXX | JARDIN RICH Sp. z o.o. | 01-36* WARSZAWA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 519XXXXXX | offXXX@symXXXXXXXX |
| 677XXXXXXX | LOL&POP Sp. z o.o. | 30-08* KRAKÓW | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 512XXXXXX | canXX@lolXXXXXXXX |
| 788XXXXXXX | CARMAG CIEŚLEWICZ I HILDEBRAND Sp.j. | 64-33* OPALENICA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 604XXXXXX | macXXX@choXXXXXXXX |
| 521XXXXXXX | DESEO POLSKA Sp. z o.o. | 02-67* WARSZAWA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 504XXXXXX | mirXXXX@bubXXXXXXXXXXX |
| 959XXXXXXX | EKOFLAME-BIO Sp. z o.o. | 25-85* KIELCE | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 668XXXXXX | konXXXX@ekoXXXXXXXX |
| 701XXXXXXX | COLADA POLSKA Sp. z o.o. | 00-69* WARSZAWA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 533XXXXXX | offXXX@colXXXXXXXXXXXX |
| 839XXXXXXX | MACHINA-SMAKU.PL Sp. z o.o. | 76-27* USTKA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 513XXXXXX | |
| 701XXXXXXX | LE PATIO POLSKA Sp. z o.o. | 01-10* WARSZAWA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 514XXXXXX | |
| 851XXXXXXX | ZAKŁAD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ NORD Sp. z o.o. | 71-70* SZCZECIN | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 609XXXXXX | |
| 586XXXXXXX | MONSIEUR ARMAND Sp. z o.o. | 81-36* GDYNIA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 570XXXXXX | |
| 677XXXXXXX | EUROSTANDARTBUD Sp. z o.o. | 30-14* KRAKÓW | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 507XXXXXX | |
| 113XXXXXXX | MALBI FOODS EUROPE Sp. z o.o. | 02-66* WARSZAWA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 668XXXXXX | |
| 583XXXXXXX | KAPITUŁA KULINARNA GDAŃSKIE SMAKI - FUNDACJA KULINARNA | 80-80* GDAŃSK | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 728XXXXXX | |
| 898XXXXXXX | GIGI CAFE Sp. z o.o. | 51-10* WROCŁAW | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 600XXXXXX | |
| 911XXXXXXX | CHOCPROOF POLAND Sp. z o.o. | 56-41* DOBROSZYCE | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 607XXXXXX | |
| 782XXXXXXX | MM BROWN Sp. z o.o. | 61-32* POZNAŃ | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 618XXXXXX | biuXX@choXXXXXXXXXXXX |
| 554XXXXXXX | ARCTOS CREME Sp. z o.o. | 62-02* KONINKO | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 616XXXXXX | infX@arcXXXXXXXXXXXX |
| 784XXXXXXX | DROMASS Sp. z o.o. | 62-20* GNIEZNO | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 614XXXXXX | droXXXXXXXXXX@op.XX |
| 628XXXXXXX | PPHU MAESTRO MAREK ZUSKI, HALINA ZUSKA Sp.j. | 30-61* KRAKÓW | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 122XXXXXX | infX@kroXXXXXXX |
| 686XXXXXXX | GRAN-PIK LIWOCZ Sp. z o.o. | 36-20* BRZOZÓW | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 134XXXXXX | infX@graXXXXXXXX |
| 898XXXXXXX | NORIMP BAKO POLAND Sp. z o.o. | 51-67* WROCŁAW | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 713XXXXXX | biuXX@norXXXXXXXXXX |
| 679XXXXXXX | ALTA SASKA Sp. z o.o. | 30-00* KRAKÓW | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 122XXXXXX | biuXX@vioXXXXXXXX |
| 701XXXXXXX | SNACKS S.A. | 00-69* WARSZAWA | 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych | 483XXXXXX | sprXXXXX@snaXXXXXXXXX |
Aby utworzyć nowe zestawienie prosimy uzupełnić profil konta klienta.

Zwiększ pakiet aby móc otrzymywać powiadomienia.