Wpisz swoją nazwę oraz kliknij utwórz bazę.
Jesteś niezalogowany poprosimy Cię o podanie adresu email.
| Nip | Nazwa | Adres | PKD | Telefon | |
|---|---|---|---|---|---|
| 552XXXXXXX | Natoli XXXXXX XXXXX | 34-23* Kojszówka | 10.41.Z - Produkcja olejów i pozostałych tłuszczów płynnych | 501XXXXXX | offXXX@natXXXXXXXXXXXXX |
| 735XXXXXXX | BB XXXXXX XXXXXXXX | 34-40* Nowy Targ | 10.12.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu | bbmXXXXXXXXXXXXX@gmaXXXXXX | |
| 944XXXXXXX | F.H. BACYNIOK IIXXXXXX XXXXXXXXXX | 32-06* Rybna | 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego | wyrXXXXXXXXXXXXXX@op.XX | |
| 659XXXXXXX | XXXXXX XXXXXX FRISBEE | 32-20* Miechów | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | macXXX@wolXXXXXX | |
| 944XXXXXXX | Wędliny Tradycyjne LENIK XXXXXX XXXXX | 32-06* Rybna | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | w.lXXXX@intXXXXXXX | |
| 944XXXXXXX | Przetwórstwo Mięsno - Wędliniarskie BACYNIOK II XXXXXX XXXXXXXXXX | 32-06* Rybna | 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego | wyrXXXXXXXXXXXXXX@op.XX | |
| 869XXXXXXX | XXXXX XXXXX ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO | 32-86* Iwkowa | 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego | biuXX@zm-XXXXXXXX | |
| 734XXXXXXX | Zakład Masarski Dariusz Kmak | 33-33* Kamionka Wielka | 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego | biuXX@zmkXXXXXX | |
| 944XXXXXXX | WYRÓB WĘDLIN LISIECKICH XXXXXXX XXXXXX | 32-06* Nowa Wieś Szlachecka | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | firXXXXXXXX@wp.XX | |
| 551XXXXXXX | sportive.pl XXXXXX XXXXXX | 34-10* Wadowice | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | sklXX@spoXXXXXXXX | |
| 736XXXXXXX | XXXXXX XXXX - F.P.H. JUHAS | 34-53* Czarna Góra | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | betXXXXX@op.XX | |
| 944XXXXXXX | XXXXX XXX F.P.U.H. AMCIU | 34-11* Łączany | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | mojXXXXXXX@gmaXXXXXX | |
| 735XXXXXXX | XXXXXXXX XXXX FIRMA XXXX | 34-48* Jabłonka | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | sekXXXXXXXX@kabXXXXXXXXXX | |
| 677XXXXXXX | JAROSŁAW NARUSZEWICZ KRAK-MIĘS | 31-75* Kraków | 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego | kraXXXXX@vp.XX | |
| 944XXXXXXX | Firma Handlowo-Produkcyjna KAZMAZ XXXXXXXXX XXXX | 32-06* Nowa Wieś Szlachecka | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | biuXX@kazXXXXXX | |
| 659XXXXXXX | Skup - ubój trzody chlewnej i bydła XXXXXX XXXXX | 32-10* Gruszów | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | biuXX@wadXXXXX | |
| 679XXXXXXX | XXXXXXXXXX XXXXXXXXX PRZETWÓRNIA MIĘSA | 32-05* Skawina | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | przXXXXXXXXXXXXXX@o2.XX | |
| 871XXXXXXX | ZAKŁAD PRODUKCYJNO - HANDLOWY EKO - XXXXXX XXXXXX XXXXXXXXXX | 33-13* Łęg Tarnowski | 10.41.Z - Produkcja olejów i pozostałych tłuszczów płynnych | konXXXX@patXXXXXXXXXXXXXXXXX | |
| 873XXXXXXX | XXXXXXXX XXXXXXXXX PAPITAR FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA | 33-10* Tarnów | 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego | biuXX@papXXXXXXX | |
| 737XXXXXXX | PRODUKCJA WĘDLIN - SKUP I SPRZEDAŻ KONSERW Stanisław XXXXXXXXX | 34-73* Mszana Górna | 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego | cicXXXXXX@pocXXXXXX | |
| 869XXXXXXX | XXXXXX XXXXXXXX Zakład Masarski | 32-82* Szczurowa | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | biuXX@wojXXXXXXXX | |
| 873XXXXXXX | Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo- Gastronomiczne Swiss Pol Dariusz Wylub | 33-20* Dąbrowa Tarnowska | 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego | biuXX@swiXXXXXXXXXXXXXXX | |
| 737XXXXXXX | Firma Przetwórczo- Handlowo- Usługowa Mirosław Zamora | 34-60* Młynne | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | zamXXX@oneXXXX | |
| 737XXXXXXX | XXXXX XXXXXXXX ZAKŁAD PRODUKCJI MIĘSNO - WĘDLINIARSKIEJ | 34-73* Niedźwiedź | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | zpmX@floXXXXXXXX | |
| 737XXXXXXX | XXXXXX XXXXX SPRZEDAŻ MIĘSA I ŻYWCA - UBOJNIA WŁASNA XXXXX | 34-73* Niedźwiedź | 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu | biuXX@uboXXXXXXXXXXXX |
Aby utworzyć nowe zestawienie prosimy uzupełnić profil konta klienta.

Zwiększ pakiet aby móc otrzymywać powiadomienia.